itulau_fanua

Tala Fou

O le a le Fa'ai'uga o luga? O le a le uiga o le 3.2 surface finish?

Ae tatou te le'i o atu i le siata fa'ai'u i luga, se'i o tatou malamalama po'o le a le fa'ai'uga i luga.
Fa'ai'uga fa'asaga i le fa'agasologa o le suia o le pito i luga ole u'amea e aofia ai le aveese, fa'aopoopo, po'o le toe fa'apena. O se fua o le tino atoa o le pito i luga o se oloa e fa'amatalaina i uiga e tolu o le talatala o luga, galu ma le taoto.

1699946222728
O le talatala o luga o le fua lea o le aofaʻi o faʻalavelave vaelua i luga o le fogaeleele. Soo se taimi lava e talanoa ai masini e uiga i le "faauma luga," latou te masani ona faasino i le talatala o luga.
O le gaogao e fa'atatau i le fa'a'ese'esea o lona va e sili atu nai lo le umi talatala o luga. Ma o le taoto e faasino i le itu o loʻo ave i ai le mamanu sili ona maualuga. E masani ona fuafua e masini masini le taoto e ala i metotia faʻaaogaina mo luga.

1699946268621 

 

O le a le uiga o le 3.2 fa'ai'uga

O le fa'ai'uga e 32 luga, e ta'ua fo'i o le fa'ai'uga 32 RMS po'o le fa'ai'uga 32 microinch, e fa'atatau i le talatala o luga o se mea po'o se oloa. Ole fua ole fua ole maualuga ole la'asaga po'o le fe'ese'esea'i ole fa'aa'oa o luga. I le tulaga o le 32 pito i luga, o le maualuga o fesuiaiga e masani lava ile 32 microinches (poʻo le 0.8 micrometers). O lo'o fa'ailoa mai ai se fa'alelei lamolemole ma mea lelei ma fa'alaiti le le atoatoa. O le maualalo o le numera, o le sili atu ona lelei ma faʻalelei le pito i luga.

O le a le RA 0.2 fa'auma luga

RA 0.2 fa'ai'uga o luga e fa'atatau i se fua fa'atatau o le talatala o luga. O le "RA" o loʻo tu mo Roughness Average, o se faʻamaufaʻailoga e faʻaaogaina e faʻatusatusa ai le talatala o se mea. O le tau "0.2" o lo'o fa'atusalia ai le averesi talatala i micrometers (µm). I se isi faaupuga, o le faʻamaeʻaina o luga ma se tau RA o le 0.2 µm e faʻaalia ai se mea lamolemole ma le lelei. O lenei ituaiga fa'ai'uga i luga e masani lava ona maua e ala i le fa'ama'i sa'o po'o le fa'aiila. 

ZhongRui TubeFa'aeletise (EP) Fa'asu'esu'e

 1699946423616

 

Electropolished Tubing Uameao lo'o fa'aaogaina mo le biotechnology, semiconductor ma fa'aoga vaila'au. E i ai a matou lava mea faʻapipiʻi ma faʻapipiʻiina paipa eletise eletise e fetaui ma manaʻoga o matāʻupu eseese i lalo o le taʻitaʻiga a le au faʻapitoa a Korea.

Tulaga Talatala totonu Fa'asaa i fafo Malosi maualuga
HRB
ASTM A269 Ra ≤ 0.25μm Ra ≤ 0.50μm 90

Taimi meli: Nov-14-2023